Nook Mam Vroedvrouw Amber

Vroedvrouw Amber

Ik ben Amber, afkomstig uit Zwevezele en opgegroeid met 1 jongere zus. Ik focuste mij in het lager en middelbaar vooral op de paardensport, maar ging al sinds eind lagere school babysitten bij baby’s en jonge kindjes.

Na het middelbaar besloot ik met volle goesting om vroedkunde te studeren. Ik had verschillende stages tijdens de opleiding, waarvan 3 maanden in Afrika. Ik deed er bevallingen en pre- en postnatale zorgen aan de lopende band. Ik besefte dat een gezonde baby en het geluk van de moeder de reden zijn waarvoor ik het wilde doen.

Na het behalen van mijn bachelordiploma breidde ik mijn kennis uit door tewerkstelling op materniteit en neonatologie. Door dergelijke werkervaring spits ik me toe op het geven van infosessie’s over IVF en/of vroeggeboorte

Tijdens mijn laatste jaar vroedkunde koos ik als keuzevak ‘opstart zelfstandige praktijk’, met in het achterhoofd ooit zelfstandig te beginnen. Bij NOOK kreeg ik de kans en was direct verkocht aan hun concept. Ik waagde mee de sprong in de opstart van NOOK Mam en ben laaiend enthousiast naar de pre- en postnatale begeleiding van kersverse ouders.

Graag tot snel!

REGIO's

Vroedvrouw Amber
KM's VANAF
Nook mam
Nook mam
Zwevezele Centrum
Nook mam
Zwevezele Centrum
Zwevezele Centrum
Zwevezele Centrum
Zwevezele Centrum
Zwevezele Centrum
Zwevezele Centrum
Kaart
NOOK Mam

Deken Camerlyncklaan 109

Kortrijk

Contacteer ons

Meer info?